top of page

Munkáim:

Családi otthon Budapest közelében

Mindig nagy öröm egy új otthon terveit készíteni, kiváltképp ha a tulajdonosokkal történő munka ennyire zökkenőmentesen és egyetértésben történik. A színek, a mordern bűtorok és természetes anyaghasználat, valamint az észszerű büdzsé mind-mind közös nevező volt a munkálatok során, így izgatottan várhatjuk közösen az átadást.
Otthon az erdő mélyén
A természetbe szervesen illeszkedő ház lakberendezési megoldásai is hűen tükrözik azt a filózófiát, amely mentén létrejött ez az egyedi otthon. Az anyagok, lakástextíliák, bútorok, dekorációs elemek összessége az, ami a házból otthont varázsolt. Az egyedi darabok nem csak különlegessé, de személyessé is teszik a helyiségeket.

Kis fürdő - nagy változások

Amikor sok határossággal és fix tényezővel állunk szemben, akkor sem kell aggódnunk; ilyenkor még kreatívabb megoldásokat találunk. Ebben az apró fürdőben nem csak egy kazánnak kell elférnie, de a padlófűtés gépészeti elemei is itt kaptak helyet. Ezeket figyelembe véve mégis sikerült kialakítani egy olyan fürdőszobát, amely modern, letisztult és  a több funckió ellenére mégsem kelti a zsúfoltság érzetét.

Szűlői háló home office-szal

Egy Pest környéki újépítésű ház szűlői hálója úgy került kialakításra, hogy a pihenésen túl, végszükség esetén napközbeni munkavégzésre is alkalmas legyen a helyiség. A nem túl bőséges alapterület ellenére sikerült kialakítani egy olyan egyedi bútorkombinációt, ami a helyi ruhatárolás, alkalmi munkavégzés, valamint a megnyugtató környezetben történő kikapcsolódás feltételeit is biztosítja.