top of page

Munkáim:

Nagypolgári álmok vidéken

Az Art Deco modernebb köntösben sem csupán a nagyvárosok kiváltsága. A megfelelő anyagok, bútorok, textíliák térbe illesztése szinte bárhol lehetővé teszi ennek az elegáns stílusnak a kialakítását. Az eredmény már a látványterveken is jól látszik.
Modern háló bőséges gardróbbal
A megfelelő funkciók és az ehhez szükséges koncepció remek irányt szab a tervezésnek, ami alapján aztán létrejöhet mind stílusában, mind térkihasználásában a tökéletes belső tér.​

Kisvárosi átalakítás

Ezek a látványtervek egy vidéki nagyváros mellett található családi otthon átépítéséhez készültek. A tradicionális és klasszikus elemek elegáns összhatást biztosítanak a modernebb színekkel, darabokkal. Az előszobában a lépcső alatti beépítés rendkívüli segítséget nyújt a tárolás terén. A különleges lámpák pedig felteszik az i-re a pontot.

Etnikus háló és fürdő

A különleges anyagok, felületek és egyedi tárgyak megfelelő kombinálása mindig nagyon személyes enteriőrt eredményez. Az ethno-stílus rendkívül széles palettán mozog, de a színek megválasztása határozza meg az adott helyiség hangulatát. A fürdőben nem csak a színek, hanem a felületi strukturáltság is a rusztikus népies stílus kézműves elemeit helyezi előtérbe.